Vereniging Meetbedrijven Nederland

Anexo B.V.“Omdat zien iets anders is dan kijken”

Wij willen een leefbare en duurzame samenleving voor iedereen en geloven in de kracht van innovatie en synergie om dit te bereiken.
Heb je een uitdaging op het gebied van energie? Wij worden graag uitgedaagd om mee te denken. De energiewereld staat voor één van de grootste veranderingen ooit. De energietransitie zet door en wij kijken graag met je vooruit naar oplossingen. We gaan met z’n allen bewuster met energie om, waarbij kostenefficiency en milieubewustzijn voorop staan.

Duurzame energieoplossingen
De klimaatdoelstellingen zijn gesteld. We zijn ons ervan bewust dat we zelf invloed hebben. Daarom kiezen we steeds vaker voor duurzame energieoplossingen. Lokale opwekking door zonnepanelen en windenergie, elektrisch rijden, aardwarmte, minder afhankelijkheid van fossiele energie, efficiënt omgaan met pieken.
Wat betekent dit concreet voor jouw bedrijf? Hoe waarborg je de continuïteit? Wat zijn jouw grootste energieverbruikers en kan hier op bespaard worden? En zo ja, hoe dan? Hoe ga je de stap maken naar duurzame energieoplossingen en welke oplossingen helpen je je doel te bereiken? Ken je de mogelijkheden voor controle op energie die er op dit moment zijn?

Anders kijken naar energievraagstukken
Wij helpen je anders te kijken naar deze energievraagstukken. Door slimme combinaties te maken met energiedragers als elektriciteit, gas en warmte. Door slim te meten, waardoor je meer zicht krijgt in je verbruik. Door anders te kijken en meer overzicht te hebben. En door persoonlijk met je in contact te komen en te blijven.

Nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die wij bieden? Wij luisteren naar je verhaal en gaan de uitdaging aan om samen met jou tot nieuwe energieoplossingen te komen.